For

Runoilija llauraaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän runojen kirjoittamisesta, musiikista ja taiteesta.
 

For love
For life
All the people die
Somewhere
Someday
Couldn't stop
Never
For love
For Life
All the people die

Selite: 
-
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan lyhyt ja ytimekäs ja hieno :)
Ja niin, onnea syntymäpäivänä!

 

Käyttäjän kaikki runot