Nimetön

Runoilija llauraaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän runojen kirjoittamisesta, musiikista ja taiteesta.
 

Vesi pulpahtelee naamalleni,
aamu aurinko nousee.
Linnut napsivat jätteitä,
minä puhelimen tekstiviestejä.
Telvisio pamahtaa täysillä,
naapurin pariskunta riitelee.
Kaikki lipuu ohitseni,
istun hiljaa sohvalla.
Etsin kaukosäätimen,
vaimennan koko paskan.
Työpaperit odottavat jalkapöydällä,
jalkani niitä rypistelee.
Hikeennyn ne huomatessani,
stressi iskee ensin.
Vanha viinilasi kaatuu,
särkyy lattialle.
Nousen sohvalta ylös,
hankin haavan.
Ymmärränkö mitä tein,
en edes jaksa.
Lasi tunkeutuu syvälle,
jaksan vain huutaa.
Veri tippuu,
punainen lätäkkö ja sirpaleet.
Minä en siivoa,
olen väsynyt tähän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti kirjoitettu runo, kuvaa juurikin sitä kun ei yksinkertaisesti jaksa..
onnea ! :)

Hyvin kuvaat raskasta oloa.

Hyvää syntymäpäivää!

Hauska runo.

Hieno runo!
tykkään :) ... Ja onneksi olkoon!

hienosti kirjoitettu runo, kuvaa juurikin sitä kun ei yksinkertaisesti jaksa..
onnea ! :)

Hyvin kuvaat raskasta oloa.

Hyvää syntymäpäivää!

Hauska runo.

Hieno runo!
tykkään :) ... Ja onneksi olkoon!

 

Käyttäjän kaikki runot