GAME OVER.

Runoilija llauraaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän runojen kirjoittamisesta, musiikista ja taiteesta.
 

Peli,
alussa lukee start.
Määränpäähän matkustaessa tulee virheet.
Tulee onnistumiset.
Ilot, surut.
Hymyt, kyyneleet.
Pelatessa hyvin,
next level.
Level 3,
hahhah.
Epäonnistuminen,
voit aloittaa alusta.
Voitto,
winner.
Joka pelin lopussa.
GAME OVER.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot