Elämä

Runoilija llauraaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän runojen kirjoittamisesta, musiikista ja taiteesta.
 

Taivas sininen,
aurinko keltainen,
puunlehti vihreä.
Merkitseekö se jotain.
Mietin usein.
Silti elämä kulkee,
elämä juoksee.
Käsket ottamaan hetkistä kiinni,
olla tarttumatta menneisyyteen,
jatkaa siitä mihin jäät.
Käskit olla itkemättä,
naura,
sinä olet ainutlaatuinen.
Elämä onnekas,
sydämesi oli kultaa.
Käskit hymyillä vaikka se sattuukin,
elämä on sen arvoista.

Selite: 
haha :D
Kategoria: 
 

Kommentit

TODELLA hieno. :o

"Käskit hymyillä vaikka se sattuukin,
elämä on sen arvoista."

Mahtavaa.

-----> Suosikit.

TODELLA hieno. :o

"Käskit hymyillä vaikka se sattuukin,
elämä on sen arvoista."

Mahtavaa.

-----> Suosikit.

 

Käyttäjän kaikki runot