-

Runoilija llauraaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän runojen kirjoittamisesta, musiikista ja taiteesta.
 

Kostea heinikko kutittaa varpaita,
heinäsirkat sirisee ja sateenkaari loistaa.
Kostea ilma tunkeutuuu nenän sieraimiin,
aurinko alkaa nousta ja pilvet häipyä.
Marjojen kukat kukkivat,
ampiaiset pörräävät ja perhoset liitävät.
Hymy piirtää kasvoni ja peittää surun,
matkatessani paljain varpain hiekkatiellä.
Kivet luisuvat jalkojen alla,
nipistelevät varpaita.
Joen vesi on kylmää ja raikasta,
puiden lehdet liukuvat virran mukana.
Kuuluu plumsahdus,
heittämäni kivi osuu pohjaan.
Saan olla rauhassa,
elämän rutiinihommista.

Selite: 
hihi ;d
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot