Tyhjyys

Runoilija llauraaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän runojen kirjoittamisesta, musiikista ja taiteesta.
 

Silmäni suljen,
elämääni kuljen.
Puukko kääntyy rinnassani,
kipu loppuu kyljessäni.
Tyhjää kuin aavikossa,
muistan vielä,
kun molemmat takit oli naulakossa.
Toinen on häipynyt,
toisen luokse lähtenyt.
Saappaat ja sadetakki,
yksin.
Elämäni ilo on poissa,
eläen kaikissa muissa.

Selite: 
njöö tämmöne näi
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kuvaat.

Hienosti kuvaat.

 

Käyttäjän kaikki runot