Aika

Runoilija llauraaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän runojen kirjoittamisesta, musiikista ja taiteesta.
 

Ihmiset valuvat,
tuolit tyhjenevät,
kello tikittää,
lentokoneet välkyttävät valojaan.
Minä vain istun,
en välitä,
en välitä myöhästyväni jostain tärkeästä paikasta.
En jaksa liikahtaa,
en jaksa hymyillä.
Minua ei innosta,
ei innosta,
että pääsen lomalle,
pois kaikesta,
auringon alle.
Haluan vain istua,
katsella ja ihmetellä.
Anna minulle hetki aikaa rauhoittua.

Selite: 
Inspis iski lentokentällä , oli kauhea stressi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Löydän runostasi tuttua tunnetta. Hyvin kirjoitettu pidän. =)

Löydän runostasi tuttua tunnetta. Hyvin kirjoitettu pidän. =)

 

Käyttäjän kaikki runot