Menneisyyden muistot

Runoilija llauraaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän runojen kirjoittamisesta, musiikista ja taiteesta.
 

Vanhat valokuvat vain arpia jättävät,
vanhat muistot pyyhin ne mielestäni.

Olin nuorena pahimmistoa,
näkyy nykyelämässä.

Kädet aina melkein auki,
pimeys aina ulottuvilla.

Nykyään vain viina ja puukko,
puukollakin ne arvet tulevat.

Vieressä huutamassa tuntemattomia,
tuntemattomat yrittävät viedä minut pois.

Annan kohta periksi,
minun elämäni on tarpeeksi nähnyt.

Selite: 
anggggst
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot