Nimetön

Runoilija tulen-poika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Takassa tuli,
uunin päällä kuivuneet
halot poksuvat.

Koira näkee unia,
tassut värähtelevät.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea tunnelma

olispa mukava loikoilla takkatulen lämmössä, koira siinä vieressä ja unessa..

Kaksi ystävystä. Hyvä!

Niin tuttua, koiran kuorsausta;)

Rauhaisa hetki napattu runoon, hieno!

Voisin tulla mukaan juhliin... mulla ois halkoja tuliaisiksi, mutta miten sinne sopis mun kissa! :-)

.........yliarvostettua ylitaiteellista runoilua

-olen kyyninen ja älä välitä

Tunnelmallisen kodikas hetki.

Täydellinen tunnelma! Hieno!

Ompa ihana
tunnelma,
kiitos

tunnelmallista
rauhallista ja rauhottavaa

Rauhoittavan Lämmin tunne runossasi.
Siinä Hyvä viivähtää.

Mukava tunnelma

Ihana!

tästä tunnelmasta on pakko pitää, kiitos.

Levollinen kuva runosi on, rauhallinen tunnelma. Kiitos tästä.

Minullakin on koira. Elämää sulostuttavia otuksia. Tunnelma runossasi lämmin. Siinä on hyvä viivähtää.(:

 

Käyttäjän kaikki runot