Nimetön

Runoilija tulen-poika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamun punerrus
valtaa hitaasti taivaan
pilvettömyyden.

Koira hyppii innoissaan
eilisillä jäljillä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin realistisen minimalistisen kaunista kuvausta hetkestä

Kaunis ja pirteä runo

hauska ja niin se koira pakkaa tekemään. iloiseti heiluttaa häntäänsä aamulla.

kiva

Niinpä tekee - menenkin sanomaan sille huomenta =)

Ihana runosi

Hieno.

Ihana aamuruno! Taivaan pilvettömyys - sitä onkin ikävä. Kauniita ovat muutkin runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot