Nimetön

Runoilija tulen-poika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pakkasaamuna
joka ruohonkorsi saa
kuurakuorrutteen.

Koiran kanssa kohdattiin
häikäisevä maailma.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.

Hieno on runosi, ja sen kuorrutus.

Hohtavan kaunis ;-)

Ihana ja hieno runo

Arjen kauniimpia sävyjä. Kaunista!

Ihana !

Hienoa maisemaa runosi maalailee!!

juur näin tänaamuna
hyvä

Hieno tankaruno!
Joo nyt on suana naottija pakkasuamun kauneuvesta ja tietennii koko päevästä.

Ihanuus ja tää
häikäisevyys
on niin totta :)

Upeus tämä. Pääsin tunnelmaan.

Aivan ihanan ihmeellinen on luonto
ja eri vuodenajat.

Tässä Tankarunossa on jotain mieltä kohottavaa!

Hienoja pieniä kuvia maalaavat runosi <3
Tämäkin ihana!

Koirakin saa lumeen kestoviestin kirjoitella.

Vallan ihania, koirateemasi ovat osuvia. Samaistun, itsellä pari koiraa.

Kyll on kaunis. Tempaisee mukanaan koiran kanssa pakkasaamua kohtaamaan.

Iahnia, piristäviä tankoja kaikki!

 

Käyttäjän kaikki runot