Nimetön

Runoilija tulen-poika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lokakuun kukat,
ne viimeiset, jäljellä.
Päivänkakkara,

puna-apila, eivät
ne vähällä luovuta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eikä pelargoni, vaikka sitä on vaikeampi uskoa...

Ihastuttavaa viisautta!

Tankana hyvä ja puhutteleva.

hieno runo, ei se luonto niin vain luovuta...muuten minullakin vielä pelargonia ulkona kukkimassa hienosti!

Sitkeet sissit ;-)
Sumalaisessa maaperässä ne
kukoistavat, kuten runosikin.

Ja varmaa on, että keväällä heräävät kukkimaan taas...

Mahtava luontotanka!
Joo vielä muutama lupinikkii kukkii ja jopa pelto-orvokin näen hirvipassissa istuissain niittypellola.

Suloinen, tykkäsin kovin :)

Hyvä runo, luonnon kauneudesta ja sitkeydestä :)

Tää hyvä,
Sisukas
made in fiinlaaand..

Sitkeästi vielä nostavat päätään.
Minulla orvokit ja jokunen luonnonkukkakin.

Ihastuttava.

 

Käyttäjän kaikki runot