Nimetön

Runoilija tulen-poika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensipakkanen
syöksyy aivan iholle
aamulenkillä.

Saappaan alla ratisee,
oksalta lumet niskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauskasti tankamainen talven keskellä.
:)

Hienosti ajankohtainen ja vieläpä ihan oikeaoppinen tanka!

 

Käyttäjän kaikki runot