kolme sanaa

Runoilija memberme

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen. ja haluan olla. joka hetkessä kiinni. kerron tarinaani, rakkausdraamaani.
 

En saa sanoja
en osaa muodostaa lauseita enää
en sinusta
koska nyt minulla on koko elämä

Pala palalta
joku loi meidät, hitsasi yhteen
rautamme

En pidä tätä kaikkea itsestään selvyytenä
tai ehkä pidänkin
mutta kaiken olevan vuoksi on taisteltu

Ainoa mitä voin sanoa
on klisee, mutta totta

minä rakastan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot