muistahan tämä

Runoilija memberme

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen. ja haluan olla. joka hetkessä kiinni. kerron tarinaani, rakkausdraamaani.
 

Taskussani on unelma
sinusta ja minusta
Tuon unelman
haluan käyvän todeksi

Sydämessäni on palanen
osa itseäni
joka kuuluu kuitenkin
vain sinulle

Aina kun itken
annan kyyneleeni sinulle
Koska itsekin
saan aina sinun kyyneleesi

Olet rakkauteni
suurin kaikista
meinneistäkin, ja tuleva
olet sinä edelleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

positiivinen eli hyvä

"Aina kun itken
annan kyyneleeni sinulle
Koska itsekin
saan aina sinun kyyneleesi"

Oi tää on ihana kohta
ihanan suloinen runosi <3

 

Käyttäjän kaikki runot