ehjäksi

Runoilija memberme

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen. ja haluan olla. joka hetkessä kiinni. kerron tarinaani, rakkausdraamaani.
 

Olen kuin salaa ollut lähellä sinua
ja kun on aika avata silmät
huomaamme molemmat heikkoutemme
"Minulla on paha olla", sanot
"eikä se johdu sinusta"
Sanoit että haluat aikaa ajatella
Särjit minut hetkeksi
Sillä korjasit minut takaisin sanoilla
Jos et välittäisi, päästäisit irti
ja sanoit minun olevan viisas jos jättäisin sinut
Mutta niinkuin me molemmat huomaamme
emme voi paeta
jos rakastamme
Ja minä en ole luovuttaja, kuten et sinäkään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot