Eilinen

Runoilija memberme

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen. ja haluan olla. joka hetkessä kiinni. kerron tarinaani, rakkausdraamaani.
 

Eilen sait mut pelkäämään
pimeyttä

koska jos kävelet pois
en edes tahdo nähdä.

Mutta eilen,
kaiken jälkeen

sinä sanoit ensimmäistä kertaa rakastavasi minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot