Kirje sinulle, minulta

Runoilija memberme

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen. ja haluan olla. joka hetkessä kiinni. kerron tarinaani, rakkausdraamaani.
 

Sä oot kapinallinen, oot nähny erilaisia maailmoja
Oot saanu turpiis, sammunut sateeseen, sytyttänyt autoja tuleen. Vihaan kriminaaleja, mut silti arvostan sua, sun meinneisyytes alla sä oot niin herkkä ja kaunis ihminen. Välität eläimien asioista, huolehdit muista, ja ennen kaikkea: sä puhut sun tunteista.
Sä oot löytyny päästä sateenkaaren, loistat, ja haluan hetki hetkeltä tuntea sinua enemmän. Sun katse, hullunkurinen, ripaus melankoliaa mutta täynnä toivoa, se saa mut sulamaan. Mut jokin mussa pistää kun puhut rakkaudesta, katkerasti. Huomaan, että olet hieman palasina, hajonneena jalkoihisi, mut anna mä autan, anna mä oon se joka liimaa sut taas kokoon.
Mä huomaan et sä kuitenkin tuut istumaan mun viereen ja minä rakastan yhä enemmän sinua.

Selite: 
Lähettämätön kirje, jota ei ole kirjoitettu lähetettäväksi
Kategoria: 
 

Kommentit

kirjoitat hyvin,

mut,

kirje, siis oikee kirje,
koska viimeks?

kirjoitat hyvin,

mut,

kirje, siis oikee kirje,
koska viimeks?

 

Käyttäjän kaikki runot