ainoat

Runoilija memberme

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen. ja haluan olla. joka hetkessä kiinni. kerron tarinaani, rakkausdraamaani.
 

Hidastetaan muttei jarruteta
ei pysähdytä
Koska kaikki kuolee jos antaa ajalle tilaa

Rakastetaan muttei revitä rikki
joka päivä jokaista sanaa
Maalataan mielummin yhdellä siveltimellä

Pidetään kiinni eikä irroteta
vaikka myrskyt tai tuulet yrittävät erottaa
Olemme antaneet siitä sanamme

Koska sinä annoit minulle sydämesi
ja minä omani sinulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän toiveikas. Hyviä tavoitteita.

 

Käyttäjän kaikki runot