sinun

Runoilija memberme

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen. ja haluan olla. joka hetkessä kiinni. kerron tarinaani, rakkausdraamaani.
 

Luulin etten voisin olla hengittämättä ilmaa
sukeltaa nousematta
ampua itseäni päähän

-ja olla silti elossa

Koska luulin että en välitä sinusta näin paljon
mitä todella teen
ja ainut mikä voisi tappaa minut
on sinun askeleesi pois

Ja minä lupasin, etten lähtisi
vaikka vihaisit minua
ja sinä vastasit että et anna koskaan minkään viedä minua
sinulta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot