nimellinen

Runoilija memberme

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen. ja haluan olla. joka hetkessä kiinni. kerron tarinaani, rakkausdraamaani.
 

Maailma pyörii
ainutkaan sekunti ei tahdo tulla takaisin

mitä me siis oikein odotamme

eihän meistä ketään ole valmiiksi rakennettu

vaan aika ja paikka
muuttavat minua ja sinua

kuten itseäänkin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot