Kynttilä palaa

Runoilija Miki1

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat on vain sanoja, mutta Runot, ne on Taidetta.
 

On aika ilon,
on aika surun.
Niin äkkiä lakkaa,
sykkimästä nuori sydän.

On aika muistojen,
on aika kynttilöiden.
Niin äkkiä sammuu,
aika nuoruuden.

On aika uuden aamun,
on aika uuden päivän.
Niin äkkiä aika vaihtuu,
mutta aina mielissämme kynttilä palaa..

Selite: 
Näitä nykytapahtumia ei aina voi ymmärtää...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot