Häivähdys Purppuraa

Runoilija Miki1

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat on vain sanoja, mutta Runot, ne on Taidetta.
 

Seison Isäni haudalla.
Ajatuksiin tulvii lapsuuden muistot.
Monet retket ja yhteiset ilon hetket.

Näen silmissäni Isän lempeän ilmeen.
Monet neuvot ja ohjeet,
joita hän minulle antoi..

Vuosi on vierähtänyt yhteisistä hetkistä.
Miten nopeasti aika meneekään..

Elämä on niin kuin auringonkierto.
Aurinko laski Isän kohdalla niin pian..
Kun katson taivaanrantaa,
näen auringon laskussa Häivähdyksen Purppuraa..

Selite: 
Vaikka Isän poismenosta on kulunut vuosi, ei ikävä ole hävinnyt mihinkään..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot