PIENI HETKI

Runoilija Miki1

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat on vain sanoja, mutta Runot, ne on Taidetta.
 

On hetki aikaa, kun me kohdataan.
On hetki, joka meille suodaan.
On hetki rakkauden,
on hetki toiveiden,
on hetki kauniiden, lauseiden...

On hetki aikaa, kun me lauletaan.
On hetki, joka meille uskotaan.
On hetki tunteiden,
on hetki sanojen,
on hetki pienien, runojen...

On hetki aikaa, kun me nauretaan.
On hetki, joka meille luodaan.
On hetki ystävien,
on hetki viisauden,
on hetki kauniiden, muistojen...

Selite: 
Nämä laulunsanat on omistettu ystävilleni, kavereilleni ja teille kaikille Laulun ja Runon ystäville!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot