Unikuva..

Runoilija Miki1

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat on vain sanoja, mutta Runot, ne on Taidetta.
 

Yöllä herään ajatuksiin kun
kasvosi nään edessäni mun.
Olet siinä lähelläin
sen jo silmistäsi näin.
Et voisi jäädä luokseni sä koskaan...

Hymyn näen huuliltasi sun
tunnen sen, on aika tullut mun.
Annat käden hiljalleen
sulle vastaan hymyillen.
Annan käteni ja lähden mukaas sun!

: Olitko sä Unikuva vain..
Sinulta mä hymyn kauniin sain..
Tuletko sä uneen uudelleen..?
Sinusta tarkoituksen elämääni teen.. :

Hymyn näin huuliltasi sun
tunsin sen, oli aika tullut mun.
Annoit käden hiljalleen
sulle vastasin hymyillen.
Annoin käteni ja lähdin mukaas sun...

Selite: 
Niin, tälläinen Unikuva..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot