ELON HETKI

Runoilija Miki1

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat on vain sanoja, mutta Runot, ne on Taidetta.
 

On elomme hetki,
kuin lehdet puun.
Kevääseen puhkeaa,
peittäen kaiken muun.
Kesän tuulet,
lehtiin puhaltaa.
Syksyn viimat,
lehdet pudottaa.

Selite: 
Äitini nukkui pois 10.11. pitkän sairauden murtamana..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot