Kolme Kurkea

Runoilija Miki1

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat on vain sanoja, mutta Runot, ne on Taidetta.
 

Saavuitte kolmistaan
myötätuuleen liitäen.
Kaarsitte ympäriinsä
kai tuttua suota etsien.

Pitkät siivet teitä kantoi,
kuulin kurkien huudon.
Saavuitte tänne kaukaa
eteläisiltä mailta,
ehkä poukamasta
Niilin suiston.

Suuntasitte tänne
varassa tuulen ja vaiston.
Pohjolaan kylmään
kainaloon rakkaan suon..

Selite: 
Näin aamupäivällä tänään kolme Kurkea..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot