Taivaanpeili

Runoilija Miki1

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat on vain sanoja, mutta Runot, ne on Taidetta.
 

Kun katsoin aamupäivällä taivaalle,
näin pilvien lomassa aukon.
Se oli kuin peili taivaaseen...

Äitini sairasteltua,
joutui hän tänä aamuna hoitoon.
Vanhuus tuo niin monet vaivat ja taudit tullessaan...

Katsoessani taivaalle,
aukko loi kuin lämpöä
auringon paistaessa.

Kuin menetetyt omaiseni olisivat katselleet
peilin toiselta puolen...
Ehkä se olikin Taivaanpeili...

Selite: 
Herkät tunteet tuo niin monenlaisia ajatuksia tullessaan...
Kategoria: 
 

Kommentit

Liikuttavan kaunis ja herkkä kuin se auringon täplittämä läikkä lattiassa jolle ei voi astua, ettei mitään pahaa tapahdu...Hyvää Syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot