Suruviesti

Runoilija Miki1

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat on vain sanoja, mutta Runot, ne on Taidetta.
 

Kesäsade maahan putoaa,
vain koivunlehdet hiljaa huokaa.
Tuo viestin jostain niin kaukaisen,
tuon viestin niin surullisen..

On poistunut luotamme Ihminen,
poistunut luotamme sukulainen.
En aina jaksa tätä elämää ymmärtää,
vain muistot tänne jäljelle jää..

Selite: 
Tätini muistolle...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot