Hiljaisuutta

Runoilija Dionysousz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005
Viimeksi paikalla: 15.1.2022 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.10.1991

Asiat on liian mukavasti, nyt täytyy pilata kaikki. (Absoluuttinen nollapiste)

Kiitos ja kumarrus kaikista lukukerroista runoissani. Hyvin iloinen olen jos jätät kommentin, vaikka pienen vain. 
Inspiraatio kumpuaa elämästä, tunteista ja niihin liittyvästä musiikista. 
 
 
Tänään aurinko
Ei lämmitä laavuja 

Tänään en pääse pakoon
tätä kaoottista maailmaa
Sen huutoa, hälyä 

Tahdon hiljaisuutta

Tahdon vain olla hiljaa

Ja kaikki mitä ympäriltä
löydän tänään

Huutoa, kylmää viimaa
Vasaran pauketta
Viiltävää levottomuutta

Tahdon vain huutaa
Niin että maailma hiljenee

Nöyrtyy

Tottelee. 

En tahdo tätä
Ei meistä kukaan. 

Sekasorto ja pimeys 
Piirittää ja hajottaa

Tahdon vain hiljaisuutta
Rakkaan viereen
Koiran jalkoihin makaamaan

Hiljaisuutta. 

Hiljaisuutta. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaa tahdon minäkin.

Kunpa tämä sekasortoinen maailman tila pian tasaantuisi.

Kaunis runo, nöyrää toivetta.
<3 Toivotaan. kiitos paljon kommentistasi! 
Hiljaisuutta, ääntä ja huutoa sopivassa määrin. Niin kyllä se siitä <3 
Olen niin tottunut hiljausuuteen, etten edes huomaa melua, hyvä runo
 

Käyttäjän kaikki runot