Huudan.

Runoilija Dionysousz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005
Viimeksi paikalla: 15.1.2022 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.10.1991

Asiat on liian mukavasti, nyt täytyy pilata kaikki. (Absoluuttinen nollapiste)

Kiitos ja kumarrus kaikista lukukerroista runoissani. Hyvin iloinen olen jos jätät kommentin, vaikka pienen vain. 
Inspiraatio kumpuaa elämästä, tunteista ja niihin liittyvästä musiikista. 
 
 
Huudan ääneti
Nimesi rakkaani.
 
Huudan niin kauan
Että viet kaiken happeni.
 
Ilman sinua
En saa henkeä.
 
Ilman sinua
Ei ole minua.
 
Hukun pelkooni
Tyhjään elämääni
 
Pelkään elää
Ilman sinua rakkaani.
 
Ja kun suljen silmäni
Kipu vyöryy lävitseni
 
Sinun ihana hymysi
Niin aitona edessäni.
 
Loputon tuskani
Valuu kyyneleissäni
 
Tahtoisin jäädä
Tahtoisin paeta. 
 
Jos en avaa silmiä, 
Oletko ikuisesti siinä? 
 
Unettomat yöni
Syövät minua elävältä. 
 
Huudan, 
Huudan, 
 
Eikä maailmassa ole armoa. 
 
Pimeässä seinille, 
Maalaan hymysi
 
Sydänverelläni. 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, maailmaan mahtuu melua, hiljaisuutta kaivataan <3 
Kiitos paljon ❤️❤️
 

Käyttäjän kaikki runot