Yksin, odotan.

Runoilija Dionysousz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005
Viimeksi paikalla: 15.1.2022 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.10.1991

Asiat on liian mukavasti, nyt täytyy pilata kaikki. (Absoluuttinen nollapiste)

Kiitos ja kumarrus kaikista lukukerroista runoissani. Hyvin iloinen olen jos jätät kommentin, vaikka pienen vain. 
Inspiraatio kumpuaa elämästä, tunteista ja niihin liittyvästä musiikista. 
 
 
Makaan yksin
Tuijotan
Pimeyteen

Uni pakenee. 

Hiljaa liikutan
Kättäni
Lakanalla

En löydä sinua. 

Pelko huutaa
Mielessä
Kipuna

Varjot syvenee. 

Purkista pelastusta, 
Milligrammat, 
Liian vähäisiä. 

Elämän ilo
Pakenee
Lujempaa

Jäljittää sinua. 

Tummat silmät
Unettomina
Aamuun

Kaipaavat sinua. 

Lisää reseptejä, 
Unohdusta, 
Harhakuvia. 

Enkä tiedä minä aamuna
En jaksa enää paeta. 

En tiedä minä aamuna
Näihin ajatuksiin katoan. 

Enkä herää. 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kohtalokasta pidin
Kiitos ❤️
 

Käyttäjän kaikki runot