Säröjä

Runoilija Dionysousz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005
Viimeksi paikalla: 15.1.2022 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.10.1991

Asiat on liian mukavasti, nyt täytyy pilata kaikki. (Absoluuttinen nollapiste)

Kiitos ja kumarrus kaikista lukukerroista runoissani. Hyvin iloinen olen jos jätät kommentin, vaikka pienen vain. 
Inspiraatio kumpuaa elämästä, tunteista ja niihin liittyvästä musiikista. 
 
 
Kuinka kauan, 
täytyy kestää? 

Kuinka kauan, 
Ihoni huutaa sinua 

Mikä korkea voima
Määräsi kyyneleet? 

Vai olenko se minä, 
joka syyllisyyttä pakenee? 

Kuinka kauan
täytyy jaksaa? 

Kuinka kauan, 
silmät sulkiessa
Näen hymysi? 

Eikö kyyneleet lopu
Eikö kipuun turru

Toivon unohdusta
Toivon kuolemaa 

Eikä kipu lopu
vaikka kuinka huutaa. 

Nämä tunteet
kuristaa hengiltä

enkä pysty sanomaan
kuinka paljon kaipaan 

Kuinka paljon rakastan. 

Kuinka kauan, 
jaksan odottaa?

Kuinka kauan, 
jaksan esittää? 

etten hajoa, 
etten rakasta. 

Tämä kipu vie järjen,
Turruttaa mielen. 

Voi helvetti rakas, 
tule, tule takas. 

Pidä musta kiinni, 
silitä polvea. 

Kerro vielä kerran, 
että on toivoa. 

Ettet sä vain katoa, 
unohda mun hymyä, 

Kättä sun niskalla. 

Rakastan,
Rakastan, 

Takaisin saan maailmalta. 
Vain kipua. 

Uusia säröjä.
Joita ei voi korjata.  



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana rakkausruno, elämään kuuluu säröisyys ja rakkaus <3 
<3 Kiitos!
 
 

Käyttäjän kaikki runot