Sielun sävyjä

Runoilija Dionysousz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005
Viimeksi paikalla: 15.1.2022 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.10.1991

Asiat on liian mukavasti, nyt täytyy pilata kaikki. (Absoluuttinen nollapiste)

Kiitos ja kumarrus kaikista lukukerroista runoissani. Hyvin iloinen olen jos jätät kommentin, vaikka pienen vain. 
Inspiraatio kumpuaa elämästä, tunteista ja niihin liittyvästä musiikista. 
 
 
Kadut harmaata
Taivas mustaa

Kävelen. 
Enkä liiku. 


Taivaskin itkee
Omaa kipuaan

Järvet sinistä
Lehdet ruskeaa

Kuolleita
Jalkojen alla. 

Järven sinestä
Muistan silmäsi

Lehden ruskea
Hiustesi sävyssä. 

Katujen harmaa
Muistojen tuskaa

Taivaan musta
Sieluni sävyjä. 

Odotan
Odotan

En liiku. 

Kaipaan hiljaa
Syksyn värejä

Ruskan sävyjä


Herätä minut henkiin
Tuo sylissäsi

Sieluuni sävyjä, 
Kauniita ja kirkkaita. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno  :)
Kiitos! ❤️
Vähän kuin rukous.

Ikiaikaista kaipuuta toisen ihmisen luo.

Kaunis <3
Wau, kiitos paljon. ❤️ Mukava kuulla että välittyi tunne tekstiin. 
Koskettavaa kerrontaa, kunpa koko maailma olisi kuin iso syli <3 
Kiitos! <3 
Että onkin kaunis! Hyviä vertauskuvia ja mahtava loppu: tuo sylissäsi sieluuni sävyjä, kauniita ja kirkkaita. Kiitos!
Kiitos paljon <3 Lämmittää kovasti tämä sinun kommenttisi! <3
 

Käyttäjän kaikki runot