Vapauden kaipuu

Runoilija Dionysousz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005
Viimeksi paikalla: 15.1.2022 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.10.1991

Asiat on liian mukavasti, nyt täytyy pilata kaikki. (Absoluuttinen nollapiste)

Kiitos ja kumarrus kaikista lukukerroista runoissani. Hyvin iloinen olen jos jätät kommentin, vaikka pienen vain. 
Inspiraatio kumpuaa elämästä, tunteista ja niihin liittyvästä musiikista. 
 
 
Eleesi, ilmeesi
Kuiskivat sanoja

Jotka toivon tunnistavani

Väärässä olemisen pelko
Sulkee silmäni
Sanattomalta kieleltäsi

Linnut näkevät kaiken
Yläilmoista, 
Lukee tunteeni huulilta

Sateen pyyhkiessä
Epävarmuuden jäljet kasvoilta

Sokea tuuli
Raivoaa ympärillä
Etsien tarkoitusta

Varis tuijottaa viisaana
Syvälle pimeyteeni

Tietää totuuden, 
Pitää nokkansa kiinni. 

Tanssin harakoiden tahdissa
Viiltäen pimeyttä vihalla

Tahdon vain tuntea
Vapaasti
Ilman pelkoa

Viimeisenä pakkasyönä
Eksyneet joutsenet

Jaloistaan jäätyneet, 
Mustaan veteen unohtuneet

Viimeiset katseet
Niin väsyneet 

Piilottamaan 

Kaiken rakkauden. 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin siitä, miten runossa ihmisen epävarmuus rakkauden edessä vertautui lintujen maailmaan. Jos kaikki olisikin helppoa ihmisrakkaudessa, tulkintoineen ja toteutuksineen..moni erehdys ja väärinkäsitys oikenisi. Mutta toisaalta, menisikö tietty jännite pois, jään miettimään...
Suuri kiitos kommentistasi ❤️
Mukava kuulla että pidit. 
Joskus se helppous olisi varsin mukava ajatus, toki hyvin mahdollisesti siinä sivussa katoaisi se jännitys ja palo kun tietäisi liikaa. Kultainen keskitie ehkäpä.. 
Oi mikä upeus tämä!
❤️❤️ Suuret kiitokset! 
Rakkautta ei pysty piilottamaan, sen pitäisi usein olla hyvä asia <3 
Kiitos ❤️ niinhän se pitäisi. Joskus se vain mutkistaa asioita. 🤔
 

Käyttäjän kaikki runot