Kotiin

Runoilija Dionysousz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005
Viimeksi paikalla: 15.1.2022 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.10.1991

Asiat on liian mukavasti, nyt täytyy pilata kaikki. (Absoluuttinen nollapiste)

Kiitos ja kumarrus kaikista lukukerroista runoissani. Hyvin iloinen olen jos jätät kommentin, vaikka pienen vain. 
Inspiraatio kumpuaa elämästä, tunteista ja niihin liittyvästä musiikista. 
 
 
Jos kulkisit ohi
Näkisit mut tässä

    Rikkinäisenä, 
    Hajotettuna

Veisitkö mut kotiin? 


Näkisitkö edes
Kulkisitko ohi

    Tarvitsen, 
    Kaipaan

Sun lämpöä vasten ihoa


Näillä nimettömillä kaduilla

On liian kylmä
Etsiä pelastusta. 

Näin kaukana
En saa henkeä. 

Veisitkö mut kotiin? 

Tahdon vain jäädä

     Unohtua, 
     Paleltua


Suutele mut henkiin
     Auta mua. 

Vie mut kotiin. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, kotiin on aina hyvä tulla, ainakin toivottavasti <3 
Kiitokset ❤️
 

Käyttäjän kaikki runot