Jos mä kuolen huomenna

Runoilija Dionysousz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005
Viimeksi paikalla: 15.1.2022 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.10.1991

Asiat on liian mukavasti, nyt täytyy pilata kaikki. (Absoluuttinen nollapiste)

Kiitos ja kumarrus kaikista lukukerroista runoissani. Hyvin iloinen olen jos jätät kommentin, vaikka pienen vain. 
Inspiraatio kumpuaa elämästä, tunteista ja niihin liittyvästä musiikista. 
 
 
Jos mä kuolen huomenna 
Olen jo tottunut pimeään

Kylmään, 
Odotukseen. 


Maailma on pysähtynyt
Siihen tilaan. 

Enkä tiedä, 
Liikunko eteenpäin? 
Makaanko raiteilla? 


Jos mä kuolen huomenna 
Olen jo tottunut hiljaisuuteen

Pelkoon, 
Menetykseen

Mulla ei ole enää mitään, 
Minkä voisin menettää. 

Siivet niin väsyneet, 
Kylmässä huurtuneet



Jos mä kuolen huomenna 
En kadu mitään

Hetken aikaa
Olin onnellinen. 

Jos mä kuolen huomenna 
Ehkä tuuli kuiskaa

Sinulle

Kuinka paljon
Rakastin. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Eletään joka päivä kuin viimeistä päivää, tulevasta ei voi tietää <3 
❤️
Kylmä henkäys. Ja kuitenkin lämpö. Kiitos runoilijalle!
❤️
 

Käyttäjän kaikki runot