Ystävyys vai rakkaus?

Runoilija Seril

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ystävyys vai rakkaus?
Sinä pistit mut valitsemaa ihmisten väliltä.
Minun piti valita rakkaus tai ystävyys.

Kummatki ovat minulle tärkeitä,
joita ilman en voi elää.
Ystävyys on ikuista,
ja kultaa arvokkaampaa.
Ystäviä ei jätetä,
ystäviä ei unohdeta.
Ystävät auttavat vaikeina aikoina,
kuin myös rakkaus.

Rakkaus antaa lohtua,
rakkaus antaa toivoa.
Rakkaus tuo siivet ylle,
ja ne siivet kantavat kummatkin.
Rakkaus tuo tuskaa,
ja itkua,
mutta tuo ystävyyskin.

Ystävät tappelevat,
rakkaus kuolee,
minä katoan.
Mitä voin valita,
jos kummatki tuottavat tuskaa?
Sydämeni sanoo valitse ystävyys,
ja jätä rakkaus.
Mieli sanoo valitse rakkaus,
ja elä onnellisena loppuun asti.

Mitään ei voi valita,
mutta voin pitää kummatkin asiat,
jos vain sallitte sen.

Selite: 
Idis tuli siitä, kun ystävät pakottivat valitsemaa rakkauden ja ystävyyden väliltä.
Kategoria: 
 

Kommentit

ei minun mielestäni voi valita rakkauden ja ysträvyyden välillä. Täysin mahdoton tehtävä! hyvin olet sen runoosi saanut

 

Käyttäjän kaikki runot