Rakkaus satuttaa

Runoilija Seril

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unelmat särkyy josset sinä ole luonani.
Rakkaus katoaa josset sinä tahdo rakastaa minua.
Suru kasvaa, kun olet kaukana minusta.
Pelko kasvaa, kun lähdet ovet paukkuen.
Sydän särkyy, kun kuulen sinun olevan toisen kanssa.
Ajatukset sinusta pyhkiytyy pois, kun sinä et enää käy luonani.
Kuvat sinusta hävitetään, kun olet sanonut
ettet rakasta minua.
Muistot sinusta ryöstetää minulta pois,
kun olet ollut poissa monia kuukausia.
Nauru on poissa, kun sinä et olet
minua piristämässä.
Itku kasvaa, kun sinä et ole minua lohduttamassa.
Ikävä kasvaa, kun sinua en saa enää koskea.

Rakkaus on vain hetkellistä,
rakkaus satuttaa,
rakkaus tekee sokeaksi,
rakkaus kohdistuu aina vääriin,
rakkaus on vain harhaa,
joka tulee aina vain uudellee,
ja särkee sydämen uudestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot