Hyvästi

Runoilija Seril

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Apua tarvitsen,
apua huudan,
apua itken.

Kukaan ei kuitenkaa kuule,
kukaan ei kuitenkaa välitä.
Yksin yritän tehdä päätökset,
ja niitä aina kadun.
Päätökset teen väärin,
varsinki rakkauden suhteen,
ja joskus jopa ystävyyden.

Eikö kukaan voi antaa anteeksi,
että jätin maailman taakseni,
ja yritin jatkaa eteepäin?
Aamuisin kirkkaalle taivaalle katson,
taivas on sininen,
mutta minä olen musta,
ja surullinen.

Öisin itken itseni uneen,
ja mietin kaikkea mitä väärää olen tehnyt.
Minua syytetään kaikesta,
vaikka usein on vika sinussa.
Unessa lennän ihmeiden maahan,
onnellisuuden maahan.
Siellä kukaan ei vihaa ketään,
siellä on ystävyyden,
ja rakkauden tunteet.

Apua ei enää tulee,
kaiken voin jättää taakseni,
ja maailmalta lähtee karkuun.
Rakkaus hukassa,
ystävyys hukassa,
ja toivo hukassa.
Kaikki on mennyttä,
ja on aika lähteä,

Hyvästi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot