Unreiherlaa

Runoilija LadyMirQtie

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.1.2009
Viimeksi paikalla: 11.12.2018 12:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Minä.
Kaikkea liikaa ja liian vähän!
 

Kerto:
Tanssi, tanssi morsio mun,
tanssi kanssa jo mestatun,
laita valkoinen hääpuku yllesi taas
vaikka miehes on multana maas,
anna mun henkenä käydä sun kaa;
tanssimaan tää kaunis Unreiherlaa,
anna mun käydä sun
kanssa tanssimaan Unreiherlaa.

Säkeistö 1:
Kerran me hippasen heilasteltiin,
silloin me iskettiin toisiimme kiin,
sinun sydämes sykki mun rakkauttain,
sulta vastauksen rakkauteen sain.
Vaan kun sai tietää kai,
appi aikeista rakastuneen,
silloin saa jäädä taa,
rakkaus nimeltä Unreiherlaa.

Säkeistö 2:
Isukki tykännyt vävystä ei,
kerralla hengen se minulta vei,
päätti varmuudeks polttaa mun sydämeni,
mullalle heitti mun tuhkani.
Silloin vois murtuu pois,
rakkaus rinnasta sen neitsyeen,
vaan jäi kii iäksi
rakkaus nimeltä Unreiherlaa.

Anna mun käydä tanssittamaan
kai vielä kerran luvan mä saan
ei taakse jää ikinä ei niin koskaan
rakkaus lainen unreiherlaan
voisi jäädä ei rakkaus tää unholaan
rakkaus lainen unreiherlaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen tunnelma on näissä muuten taitavasti kirjoitetuissa sanoissa.

 

Käyttäjän kaikki runot