Synttärit

Runoilija LadyMirQtie

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.1.2009
Viimeksi paikalla: 11.12.2018 12:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Minä.
Kaikkea liikaa ja liian vähän!
 

Alkaa olla juhlanhuumaa
tässä pieni miete tuumaa
ensin arjen pienet toimet
sitten on ovet avoimet
jotta päästään juhlimaan
kakut syömään, tanssimaan
onhan kohta syndet mun
lahjoistako ilahdun
ei, vaan kavereista
Jotka hymyilee mulle!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Iloinen syntymäpäiväruno. Paljon Onnea Sinulle! :)

Ihana ja lämmin mielinen, kun ystävät muistaa saa, Onnea silloin tarvitaa :)

lämminhenkinen runosi on hieno ja saa hymyilemään

Onnittelut ja hymy päivääsi!

 

Käyttäjän kaikki runot