Omakuva

Runoilija LadyMirQtie

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.1.2009
Viimeksi paikalla: 11.12.2018 12:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Minä.
Kaikkea liikaa ja liian vähän!
 

Hänen upea vartalonsa näytti sumun läpi lähes jumalaiselta. Täydellinen lantionkaari oli kuin joutsenen kaula joka kannatteli pehmoisia, pyöreitä rintoja. Olisin kuollut nautintoon jos olisin saanut silittää pumpulinpehmeitä hiuksiaan. Täydellisen muotoiset huulet oli tarkoin punattu, näytti lähes myrkyllisen houkuttelevalta käydä niitä suutelemaan. Jokainen liike oli kuin pääsky joka liehitteli omaansa. Tiesin että kuka tahansa häntä haluaisi. Sitten laitoin silmälasit päähän ja kauhuissani rikoin peilin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Naiselle pahin peto on nainen itse

 

Käyttäjän kaikki runot