Mbira

Runoilija LadyMirQtie

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.1.2009
Viimeksi paikalla: 11.12.2018 12:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Minä.
Kaikkea liikaa ja liian vähän!
 

Mun mbira soi ja laulan korkeimmalle ylistystä
Mbira soi, sä kuulet sen
kuule kun mbira soi mä laulan ylistyksen Jumalalle
Mbira soi, soi rakkauden

mä löysin kauniin pienen soittimen, se mun vanhemmilta jäi, ponnautin siitä kielen kuulin kauniin soinnen sen
se ääni valaisi mun mielen, tiedän nyt, mitä teen. Mä soitan
mbirallani kiitoksen.

Nyt kuljen hymyiten mä tietäni, jonka Jumalani toi
mä kuljen laulaen ja iloiten, ja mbirani soi
sä kuulet myös sen mbiran kielen, tiedän nyt mitä teen, mä soitan mbirallani kiitoksen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot