Mustaa energiaa

Runoilija LadyMirQtie

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.1.2009
Viimeksi paikalla: 11.12.2018 12:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Minä.
Kaikkea liikaa ja liian vähän!
 

Mä juon elämän mustaa energiaa
ja sut sillä omaksi saan
tää on rakkautta ja anarkiaa
ja päädyn humaltumaan

Piirretään pietarinristit toistemme otsaan
ja salaa suudellaan
kajaalia kuluu, ja huudetaan
keskisormet nuollaan

unohdutaanko toisetmme silmiin
toistemme hyväilyyn
olet kai mun päihtymisiin
todella kaunis syy

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot