Käperry kanssani kuortemme suojiin

Runoilija Raatokorppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.2.2021 1:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shit happens.
 

Sanoin taas pahasti
en oikeasti tarkoittanut sillä
mitään

Sinulla on sama ongelma
sama jonka kanssa minä itsekin
taistelen

Me olemme väsyneitä
raatoja ihmisiksi vain odottaen
tunteita

En jaksa, et sinäkään
nukutaan yhdessä ja kaikki
katoaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos. Meillä molemmilla taitaa olla yhteinen ongelma pienen surumielisyyden kanssa.

 

Käyttäjän kaikki runot