Hyvät tavat eivät ennenkään tarjonneet tunteita

Runoilija Raatokorppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.2.2021 1:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shit happens.
 

Ei ehkä ole oikein rakastua suinpäin ihmiseen hiukan humalassa, hiuksia silitellessä, kohteliaiden eleiden saattelemana, ei vain siksi että huomaavaisuus ylitti kaiken tarpeellisenkin.

Saattaa olla hyvin väärin jatkaa rakastumista toisellakin kertaa, mutta kuinka pehmeät voi ihmisen hiukset olla, vaikka vain puolentoista sentin pituudessa öisellä tupakkapaikalla tietäen oman tyttöystävän nukkuvan sisällä.

Ehkä vielä enemmän väärää taitaa olla unohtaa koko asia, perustella itselleen se kaikki pois mielestä, saada maailman viattomin viesti ja sitten taas vetää aivan järjettömiä johtopäätöksiä vielä viattomammista teksteistä ilman mitään oikeita viittauksia.

Tässä minä silti istun odottamassa lisää vääryyksiä tapahtuvaksi, seuraavaa hiustensilittelyä ja huonolla omallatunnolla maustettua liian monetta hänen tarjoamaansa savuketta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot