Kaikki kauniit ajat jossain kaukana

Runoilija Raatokorppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.2.2021 1:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shit happens.
 

Joskus lapsena juoksin iloiten ystävän luo
ja palkkioksi siitä sain
kaksi sähkönsinistä kyynärsauvaa

Enää en juokse, en usein edes kiireessä
enkä iloitse samoin ystävistä
tai niiden näkemisestä pitkästä aikaa

Minulla on ollut joskus tapana suostua
sänkyyn niille jotka sitä vain pyytävät
ja lopulta tuntea olevani pohjattoman yksin

Nykyisin minä epäröin ja ajattelen liikaa
vaikka itsekin ehkä saattaisin haluta
kauniisti kaksin olla paljon enemmän

Ennen taisin olla hiukan romanttinen
hölmö pieni ihmissielu, liian surullinen
mutta silti niin onnellinen oma itseni

Taas tänään olen jotain muuta
tyytyväinen, kyllä, ihan melkein kaikkeen
mutta itseni olen tainnut johonkin hukata

Selite: 
Liian aikaisia aamuja liian monena päivänä peräjälkeen
Kategoria: 
 

Kommentit

Ooooh, ompa koskettava!! Snirf...

 

Käyttäjän kaikki runot