Elämän hekumallisia hetkiä pikkutunneilla

Runoilija Raatokorppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.2.2021 1:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shit happens.
 

Minä uin onnellisuuden meressä
jonka minulle toi rakas ystväni.
Kauan eläköön Kuningas Alkoholi!

Minä haluan palavasti sinua
haluan häntä, ja kaikkia muitakin
ja rakkaus ihmisiä kohtaan yltyy

Tälläisinä hetkinä sitä unohtaa
kaiken epämiellyttävän ja uskaltaa
ottaa riskejä elääkseen enemmän

Tänään tietysti istun kotona kiltisti
en tee mitään harkitsematonta
mutta jo ajatus nostattaa ilmaan

Vielä tänään, tämän pienen hetken
tunnen tietäväni että sinäkin
voisit katsoa tarkoituksellisesti minua

Selite: 
Uskaltaisitko sinä kertoa totuuden?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot