Vain yhden maailman kuluttua

Runoilija Raatokorppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.2.2021 1:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shit happens.
 

Minä teen todellisuuksistani
minun ja sinun
katoilemaan aamulla
sinne mieleni takaosaan

Osaisin punoa hiuksia
minun ja sinun
nätisti yhteen
kiinni toisiinsa takkuun

Haluan sulkea silmät
minun ja sinun
näkemään paremmin
sen kuvitteellisen onnemme

Näen hymyävät kasvot
sinun
aivan liian kaukana täältä
katsomassa jonnekkin kauas

Selite: 
Itsehän en omaa hymyäni enää näe peilistäkään
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot